Elektra en Data

Elektriciteit, computers en randapparatuur zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Vanzelfsprekend is een goede stroomvoorziening noodzakelijk. Voor de computers en randapparatuur is een solide datanetwerk een vereiste. V&B Zwembadtechniek heeft alles in huis om dit soort systemen te ontwerpen en aan te leggen.

Al uw elektra: van stroom en verlichting tot alarm

Van een eenvoudige schakelkast tot het meest complexe elektrische systeem; V&B Zwembadtechniek regelt het allemaal. In nauw overleg worden de wensen en eisen doorgenomen, waarna we een elektrisch systeem op maat ontwerpen en aanleggen. Denk hierbij ook aan een verlichtingsplan of een alarmsysteem.

Een goed plan = besparen!

De praktijk wijst uit dat een goed plan uitermate belangrijk is en veel besparingen kan opleveren. Na een uitgebreide test wordt het systeem opgeleverd waarna de apparatuur zorgeloos de apparatuur gebruikt kan worden. Uiteraard legt ons bedrijf alles volgens de geldende standaarden aan. V&B Zwembadtechniek verzorgt ook de aanleg van datanetwerken en de stroomvoorziening voor uw computers en randapparatuur.

Uw voordelen

  • inventieve techniek
  • hoogwaardige kwaliteit
  • prijsbewuste oplossingen
  • uitstekende service