Meet- en Regeltechniek

De hoeveelheid apparatuur in gebouwen wordt steeds groter. Om deze apparaten efficiënt te laten samenwerken is meet- en regeltechniek heel belangrijk. V&B Zwembadtechniek ontwerpt al jaren de meest uiteenlopende systemen om alle apparatuur storingsloos met elkaar te laten communiceren.

Uw partner voor ingewikkelde techniek

Steeds meer moderne apparatuur bevat ingewikkelde techniek. Deze apparaten communiceren met elkaar en dus is het van groot belang een goed systeem hiervoor te hebben. Op dit gebied is V&B Zwembadtechniek een deskundige partner die voor vrijwel elk systeem de beste oplossing kan aanbieden.

Meten, regelen & besturen met een maatwerk oplossing

We ontwerpen en installeren niet alleen meet- en regelsystemen. Ook op het gebied van luchtinstallaties, kracht- en besturingsinstallaties kunnen wij een passende oplossing ontwerpen en aanleggen. Met de wensen en eisen in het achterhoofd bedenken we het beste systeem voor de situatie.

De elektrotechnische deskundigen van V&B Zwembadtechniek Service zorgen ervoor dat de hoogwaardige apparatuur probleemloos functioneert en een optimaal rendement levert.

Uw voordelen

  • inventieve techniek
  • hoogwaardige kwaliteit
  • prijsbewuste oplossingen
  • uitstekende service