Werkwijze

Ontwerp, installatie, onderhoud, reparatie machines, technische projectbegeleiding en instructie van het eigen personeel.

Bij V&B Zwembadtechniek kunt u terecht voor een breed scala aan producten en technische diensten.

Adviesfase

Door in nauw overleg de wensen en eisen door te nemen vormt V&B Zwembadtechniek zich een beeld van de situatie. Tijdens deze gesprekken geven we vanzelfsprekend voorlichting over de mogelijkheden van de verschillende systemen. De uitgebreide vakkennis van onze specialisten kan u helpen bij het formuleren van de juiste uitgangspunten.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase maakt V&B Zwembadtechniek een compleet plan met alle berekeningen en tekeningen. Daarin verwerken we ook de wensen en waar mogelijk dragen we  vrijblijvend nog betere oplossingen aan. Het plan wordt helemaal afgestemd op uw specifieke situatie.

Budget

Natuurlijk houdt V&B Zwembadtechniek rekening met het budget; we willen tenslotte zo goed mogelijk van dienst zijn.

De installateurs van V&B Zwembadtechniek zijn altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor bent u gegarandeerd van een up-to-date systeem.

Installatie

V&B Zwembadtechniek besteedt de grootst mogelijke zorg aan de aanleg van de installaties. Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt in nauw overleg, zodat er zo min mogelijk hinder is. Ook zijn onze mensen er op getraind om netjes en verzorgd te werken.

Periodiek onderhoud

U kunt met V&B Zwembadtechniek afspraken maken over het (periodiek) onderhoud van de technische installaties. Aan de hand hiervan wordt een onderhoudsschema opgesteld. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn, voeren onze installateurs uit.

Technische projectbegeleiding en instructie eigen personeel

Ook kan V&B Zwembadtechniek de werkzaamheden coördineren of samen met uw eigen personeel uitvoeren. Tevens is het mogelijk dat wij uw medewerkers instructie geven, zodat zij in het vervolg de onderhoudswerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren.

Reparatie 

Reparaties aan uw bestaande technische installatie kan V&B Zwembadtechniek ook uitvoeren. De installateurs zijn getraind in het opsporen van defecten en het verhelpen van technische mankementen. We zorgen er in alle gevallen voor dat uw waardevolle installatie spoedig weer naar behoren functioneert. V&B Zwembadtechniek heeft zelfs een calamiteitendienst waar u gebruik van kunt maken.

Uw voordelen

  • inventieve techniek
  • hoogwaardige kwaliteit
  • prijsbewuste oplossingen
  • uitstekende service